Azcar.ro

Atelier auto
3 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Citroen C3 Picasso al meu?

Fie pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează întotdeauna. În realitate, becurile poartă piese care se vor arde cu siguranță pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbi becul unui semnal de direcție față pe Citroen C3 Picasso, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-o primă secțiune, vom examina controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Citroen C3 Picasso și într-o a doua secțiune, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să recunoașteți dacă becul de semnalizare față de pe Citroen C3 Picasso este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate echipamentele de securitate ale Citroen C3 Picasso. În realitate, vă grăbiți aproape întotdeauna și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Citroen C3 Picasso, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două soluții simple pentru a controla dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă sunt funcționale.
 • Auzind sunetul cliperilor tale. În realitate, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă informează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Citroen C3 Picasso, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta denotă că va trebui să schimba becul semnalizatorului fata sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca în primul proces prezentat mai devreme.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Citroen C3 Aircross?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să citiți postările de pe blog pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Citroen C3 Picasso

Acum să mergem la cea mai importantă secțiune a acestei pagini de conținut, cum se schimbă becul semnalizatorului din față al Citroenului C3 Picasso? Rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau prin bara de protecție până la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Citroen C3 Picasso. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați pagina noastră de conținut special. Pe de altă parte, iată detaliile îndrumărilor de urmat pentru a desfășura această acțiune în funcție de soluția pe care doriți să o adoptați.

Înlocuiți becul semnalizatorului față de pe Citroen C3 Picasso prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Citroen C3 Picasso cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Citroen C3 Picasso prin pasajul roții:

  Această soluție este valoroasă în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași de bază ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului față al Citroen C3 Picasso prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, pe baza opțiunilor, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de tehnica completă, noi le voi detalia acum:

  • Pune-ți Citroen C3 Picasso pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoate-ți blocul de faruri și schimbă becul semnalizator față al tău Citroen C3 Picasso urmând pașii observați în piesele văzute mai sus.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Citroen C3 Picasso, aruncați o privire la categoria Citroen C3 Picasso.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Citroen C3, ce să fac?
Legătura cu publicația principală