Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Citroen C-zero?

Indiferent dacă pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile sunt piese de uzură care, evident, se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbi becul unui semnal de direcție față pe Citroen C-zero, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără a angaja pe cineva și pentru a nu fi nevoit să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-un prim pas, vom arunca o privire la controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Citroen C-zero și într-un al doilea pas, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul de semnalizare față de pe Citroen C-zero este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant posibilitatea de a examina toate componentele de siguranță ale Citroen C-zero. De fapt, în multe cazuri vă grăbiți și aveți tendința de a intra în mașină, de a vă face călătoria și de a o da jos instantaneu, fără să vă faceți timp să faceți un control periodic. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a examina din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Citroen C-zero, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două opțiuni simple pentru a controla dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți prompt:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă sunt funcționale.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un semn sonor care vă informează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Citroen C-zero, vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca în prima soluție prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Citroen C-zero meu?

Este posibil să aveți un bec suplimentar de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți postările de pe blog pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului față de pe Citroen C-zero

Acum să trecem la pasul cel mai esențial al acestui conținut, cum să schimbi becul semnalizatorului față de la Citroen C-zero? Rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Citroenului dvs. C-zero. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul nostru specific. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de care trebuie să te ții pentru a executa corect această acțiune în funcție de metoda pe care vrei să o adopti.

Înlocuiți becul de semnalizare față pe Citroen C-zero prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Citroen C-zero cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Citroenului dvs. C-zero prin pasajul roții:

  Această soluție este deosebit de practică atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași ca în piesa văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Citroenului dvs. C-zero prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, conform optiunilor singurul acces simplu pe care il vei avea pentru a inlocui becul semnalizatorului fata al masinii tale va fi sa treci pe sub bara ta fata, sunt doar cativa pasi care se schimba fata de procedura completa, noi le voi detalia chiar acum:

  • Pune-ți Citroen C-zero pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizator față al Citroen C-zero urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen C-zero, accesați categoria noastră Citroen C-zero.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Citroenul meu C-zero
Legătura cu publicația principală