Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Chevrolet Trax meu?

Nu contează dacă pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care cu siguranță se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul unui semnal de direcție față pe Chevrolet Trax, am creat acest document pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dumneavoastră. Într-o primă parte, vom arunca o privire asupra controlului unui bec de semnalizare frontal ars pe Chevrolet Trax, iar într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperi dacă becul de semnalizare față de pe Chevrolet Trax este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs. cu motor, nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Chevrolet Trax. Într-adevăr, vă grăbiți aproape întotdeauna și aveți tendința de a intra în autovehiculul dvs., de a vă face călătoria și de a o lăsa imediat jos, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este fundamental să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Chevrolet Trax, dar că nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două opțiuni simple pentru a verifica dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl schimbați prompt:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
 • Auzind sunetul clipitoarelor tale. Într-adevăr, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Chevrolet Trax, vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să examinați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în primul proces prezentat mai sus.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Chevrolet Trax?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți postările de pe blog pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Chevrolet Trax

Acum să trecem la partea cea mai semnificativă a acestui document, cum să înlocuiți becul de semnalizare față al Chevrolet Trax? Trebuie să fiți conștienți de faptul că această operațiune este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție până la unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Chevrolet Trax. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. spate, consultați documentul nostru special. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de urmat pentru a realiza eficient această acțiune în funcție de tehnica pe care doriți să o alegeți.

Schimbați becul semnalizatorului față de pe Chevrolet Trax prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Chevrolet Trax cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față este eficient.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Chevrolet Trax prin pasajul roții:

  Acest proces este extrem de practic atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași instrucțiuni ca și în partea văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Chevrolet Trax prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă de la tehnica completă, noi le voi detalia chiar acum:

  • Puneți Chevrolet Trax pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți-vă blocul de faruri și schimbați becul indicatorului de direcție față al Chevrolet Trax urmând pașii observați în piesele văzute mai sus.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Chevrolet Trax, aruncați o privire la categoria Chevrolet Trax.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Chevrolet Trax?
Legătura cu publicația principală