Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Audi Q2 meu?

Fie pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este imperativ să fii sigur că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care se vor arde în mod evident pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Sunteți destul de probabil în acest articol, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Audi Q2, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără a angaja pe cineva și pentru a nu fi nevoit să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-o primă parte, vom arunca o privire la controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Audi Q2 și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperi dacă becul semnalizatorului din față al Audi Q2 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate componentele de securitate ale Audi Q2. De fapt, sunteți aproape întotdeauna grăbit și aveți tendința de a intra în mașină, de a vă face călătoria și de a o lăsa jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control periodic. Prin urmare, este relevant să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Audi Q2, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două moduri simple de a verifica dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl schimbați rapid:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă avertizează despre a Becul indicatorului de direcție față s-a ars la Audi Q2, vei afla că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta denotă că va trebui să schimba becul semnalizatorului fata sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima soluție prezentată anterior.
Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Audi Q2 meu nu mai este rece

Este posibil să aveți un bec suplimentar de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să citiți postările de pe blog pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Audi Q2

Acum să trecem la cea mai importantă parte a acestui conținut, cum să înlocuiți becul semnalizatorului din față al Audi Q2? Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că acest proces este destul de ușor, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Audi Q2. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul nostru special. Cu toate acestea, iată detaliile acțiunilor pe care trebuie să le țineți pentru a putea desfășura acest act eficient în funcție de abordarea pe care doriți să o adoptați.

Înlocuiți becul semnalizatorului din față pe Audi Q2 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Audi Q2 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Audi Q2 prin pasajul roții:

  Această metodologie este deosebit de valoroasă atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași simpli ca în piesa văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Audi Q2 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul de semnalizare față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de procedura completă, noi le voi explica acum:

  • Pune Audi Q2 pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi sparte.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul indicatorului de direcție față al Audi Q2 urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi Q2, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi Q2.

Weiterlesen:
Motorul Audi Q2 zdrăngănește când este rece
Legătura cu publicația principală