Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul pentru ceață pe Ram ProMaster?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică rutieră sau pentru bugetul dvs., este imperativ să vă asigurați că becurile farurilor funcționează cu adevărat. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbați becul farurilor de ceață pe Ram ProMaster, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți singur acest proces și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Ram ProMaster și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dumneavoastră.

Cum să schimb becul de ceață față al lui Ram ProMaster?

Vom începe acest conținut cu înlocuirea becului luminii de ceață față al Ram ProMaster, rețineți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie aceeași metodă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai tradiționale două metode de a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Ram ProMaster fără a scoate bara de protecție.

Prima soluție, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Cu toate acestea, această soluție este cea mai puțin complicată, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe mașina dvs. Adevarul este ca, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul folosind aceasta metoda. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Ram ProMaster:

 • Trecând sub bara de protecție a Ram ProMaster: Prima abordare, te vei pozitiona sub masina ta, nu fi reticent sa o ridici cu un cric daca nu ai suficient spatiu sub bara de protectie. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Ram ProMaster și nu vei avea niciunul. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Ram ProMaster.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces ca detaliat mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Ram ProMaster.

  Cum să schimbi becul de ceață față de pe Ram ProMaster prin demontarea barei de protecție?

  Vom arunca acum o privire asupra circumstanței în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a lui Ram ProMaster pentru a putea avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui în primul rând să scoateți bara de protecție din față a Ram ProMaster, nu ezitați să citiți instrucțiunile noastre complete pentru a cunoaște procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Ram ProMaster în aceeași tehnică ca cea menționată mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate pe Ram ProMaster?

  În cele din urmă, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai simplă, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Ram ProMaster.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Așezați noul bec al luminii de ceață spate în blocul farurilor al Ram ProMaster
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ram ProMaster, aruncați o privire la categoria Ram ProMaster.

Weiterlesen:
Probleme de manevrabilitate la drum Ram ProMaster
Legătura cu publicația principală