Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă la Opel Agila meu?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică sau pentru portofel, este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor sunt funcționale în mod constant. De fapt, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe termen lung și, prin urmare, trebuie înlocuite. Aproape sigur că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Opel Agila dvs, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Opel Agila dumneavoastră.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Opel Agila meu?

Să începem pagina noastră de conținut cu alegerea becului pentru faza scurtă la Opel Agila meu, aproape sigur aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un set complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai puternic. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă la Opel Agila dvs., ne concentrăm și pe H7 becuri, acesta este în realitate numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și avantajele acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Opel Agila: Aceasta prima categorie de becuri are multiple pro, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurtă pentru mașina dvs. au avantajul de a avea un fascicul puternic și foarte precis, dar tind să creeze o lumină galbenă care obosește ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață limitată și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă a Opelului Agila cu Xenon este alegerea de gamă medie. De fapt, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă a mașinii tale cu LED-uri, vor exista mai multe interese de a trece la această formă de tehnologie pentru șoferi. Într-adevăr, un bec LED va livra în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Opel Agila înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte scăzut, o farul uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile standard. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca pretul cu amanuntul va fi mai mare si ca la unele modele vei avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Opel Agila ta

Acum să trecem la secțiunea care aproape sigur te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Opel Agila mea, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. Într-adevăr, vom detalia câțiva pași care trebuie parcurși, dar rețineți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe vehiculul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va avea nevoie de ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Opel Agila dvs., va trebui să deschideți capota becului.
 • Aflați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este uneori problematic și a face loc prin eliminarea componentelor care interferează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Opel Agila, am creat pagini de conținut pentru a te ajuta cu această operațiune.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Opel Agila, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Agila.

Weiterlesen:
Unde este situat cricul pe Opel Agila?
Legătura cu publicația principală