Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volvo V50 meu?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul dumneavoastră, este fundamental să vă asigurați că becurile dvs. de faruri sunt în permanență funcționale. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care inevitabil se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volvo V50, am scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți singur această procedură și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volvo V50.

Cum aleg becul pentru faza scurtă de pe Volvo V50 al meu?

Să începem pagina noastră de conținut cu alegerea becului pentru faza scurtă la Volvo V50 al meu, probabil că aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Chiar și așa, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să achiziționați un set complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai puternic. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Volvo V50, vorbim și despre H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care sunt disponibile și caracteristicile acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volvo V50: Acest prim tip de bec are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar este posibil sa creeze o lumina galbena care oboseste rapid ochii. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de la Volvo V50 cu Xenon este alegerea din gama medie. De fapt, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă a mașinii dvs. cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a trece la această formă de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va genera în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volvo V50 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte mic. , un far uitat va avea mai putine repercusiuni decat la becurile conventionale. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul cu amănuntul va fi mai scump și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Volvo V50

Acum să trecem la partea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volvo V50 meu, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom descrie câțiva pași care trebuie parcurși, dar rețineți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe automobilul dumneavoastră poate fi foarte dificil și va necesita ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volvo V50, va trebui să deschideți capota becului.
 • Poziționați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este uneori complex și a face loc prin eliminarea componentelor care interferează poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta procedura pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile pentru farurile de ceață la Volvo V50, am scris pagini de conținut pentru a vă ajuta cu această procedură.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V50, aruncați o privire la categoria Volvo V50.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volvo V50 meu?
Legătura cu publicația principală