Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru evaluarea tehnică sau pentru portofel, este fundamental să fiți sigur că becurile farurilor sunt funcționale tot timpul. Adevărul este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți în acest articol pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă îngrijorează cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să efectuați această procedură fără ajutor și să nu vă adresați tehnicianului auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter-ul meu, probabil că aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii dvs. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate doriți să îmbunătățiți puterea farurilor și, în consecință, să alegeți un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter, vorbim și despre H7 becuri, acesta este cu adevărat numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri disponibile și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Transporter: Acest prim tip de bec are mai multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar tind de obicei sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață limitată și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă a mașinii tale cu LED-uri, vor exista mai multe interese pentru a schimba acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va livra în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Transporter înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte mic. , un far uitat va avea mai puține rezultate decât la becurile convenționale. În schimb, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai scump și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter

Acum să trecem la secțiunea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom detalia câțiva pași care trebuie parcurși, dar să știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe vehiculul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va implica ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter, va trebui să deschideți capota becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în unele cazuri complex și făcând loc prin îndepărtarea componentelor care blochează poate părea prea complicat. În cele mai multe cazuri, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai complicată.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta procedura pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile pentru farurile de ceață pe Volkswagen Transporter, am creat pagini de conținut pentru a vă ajuta cu această procedură.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector