Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 6?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul dumneavoastră, este foarte important să fiți sigur că becurile dumneavoastră funcționează în mod constant. De fapt, becurile poartă piese auto care, evident, se vor arde pe termen lung și, în consecință, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți în acest articol pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 6, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 6.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 6?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 6, cel mai probabil aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să achiziționați un kit complet. Sau poate doriți să îmbunătățiți puterea farurilor și, în consecință, să alegeți un bec mai puternic. Când amintim becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 6, ne referim și la H7 becuri, acesta este cu adevărat numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și avantajele acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Transporter 6: Acest prim fel de becuri are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si foarte precis, dar tind de obicei sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de la Volkswagen Transporter 6 cu Xenon este alegerea din gama medie. De fapt, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor exista diferite interese pentru a schimba acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va genera în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Transporter 6 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte scăzut, un far uitat va avea mai puține repercusiuni decât la becurile standard. Cu toate acestea, trebuie să știți că prețul de vânzare cu amănuntul va fi mai mare și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 6

Acum să trecem la partea care cel mai probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 6, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vă vom descrie câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe automobilul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va necesita ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 6, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Poziționați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în unele cazuri complex și făcând loc prin îndepărtarea pieselor care blochează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul de faruri al mașinii dvs.

Puteți repeta apoi procesul pe cealaltă parte, dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6, am scris un scurt articol pentru a te ajuta cu această operațiune.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Transporter 5
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector