Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 5?

Indiferent dacă este pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru portofel, este necesar să fii sigur că becurile farurilor funcționează mereu. Realitatea este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Aproape sigur că sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 5, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți singur acest proces și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 5.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 5?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 5, aproape sigur aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un set complet. Sau poate doriți să îmbunătățiți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 5, ne referim și la H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Transporter 5: Aceasta prima categorie de becuri are multiple pro, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar genereaza adesea o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață modestă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de la Volkswagen Transporter 5 cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii dvs. cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a schimba această formă de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va crea în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus, va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Transporter 5 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte scăzut, un farul uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile convenționale. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai mare și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 5

Acum să trecem la secțiunea care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 5, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom detalia câțiva pași care trebuie efectuati, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe mașina dumneavoastră poate fi foarte complicat și va avea nevoie de ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 5, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în anumite cazuri problematic și a face loc prin eliminarea pieselor care interferează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai complicată.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi procesul pe cealaltă parte, dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 5, am realizat un articol pentru a te ajuta în acest proces.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector