Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 4?

Fie că este vorba pentru securitatea personală, pentru testarea tehnică sau pentru bugetul dvs., este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor sunt cu adevărat eficiente. În realitate, becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți în acest articol pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 4, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această procedură fără ajutor și să nu vă adresați mecanicului auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 4.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 4?

Să începem conținutul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 4, cel mai probabil aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate doriți să creșteți puterea farurilor și, în consecință, să alegeți un bec mai eficient. Când amintim becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 4, ne referim și la H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și avantajele acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Transporter 4: Acest prim fel de becuri are mai multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar de obicei tind sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață modestă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de la Volkswagen Transporter 4 cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar raportat la speranța de viață, va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii dvs. cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a schimba această formă de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va livra în primul rând o lumină albă puternică, care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Transporter 4 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte mare. scăzut, un far uitat va avea mai puține repercusiuni decât la becurile standard. Cu toate acestea, trebuie să știți că prețul de vânzare cu amănuntul va fi mai scump și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 4

Acum să trecem la partea care cel mai probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 4, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom descrie câțiva pași care trebuie parcurși, dar ține cont de faptul că la câțiva ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe mașina ta poate fi foarte dificil și va avea nevoie de ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă pe Volkswagen Transporter 4, va trebui să deschideți capota becului.
 • Poziționați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este uneori complicat și a face loc prin eliminarea componentelor care interferează poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs

Puteți repeta procedura pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile luminilor de ceață cu Volkswagen Transporter 4, am realizat un articol pentru a vă ajuta în acest proces.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector