Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Indiferent că este pentru siguranța dvs., pentru testarea tehnică sau pentru bugetul dvs., este fundamental să vă asigurați că becurile farurilor sunt tot timpul funcționale. Adevărul este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Probabil că ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și vrei să știi cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran, am postat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanic. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran.

Cum aleg becul pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă la Volkswagen Touran-ul meu, probabil că ai deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii tale. Chiar și așa, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să achiziționați un kit complet. Sau poate doriți să creșteți puterea farurilor și, în consecință, alegeți un bec mai eficient. Când amintim becurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran, ne concentrăm și pe H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și caracteristicile acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Touran: Aceasta prima categorie de becuri are multiple pro, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si foarte precis, dar tind sa genereze o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de la Volkswagen Touran cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar raportat la speranța de viață, va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă a mașinii dvs. cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a schimba acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va crea în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus, va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Touran înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte scăzut, un far uitat va avea mai puține repercusiuni decât la becurile convenționale. Cu toate acestea, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai mare și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran

Acum să trecem la secțiunea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vă vom descrie câțiva pași care trebuie realizați, dar țineți cont de faptul că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe automobilul dumneavoastră poate fi foarte dificil și va necesita ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volkswagen Touran, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Găsiți trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este în unele cazuri problematic și a face loc prin eliminarea elementelor care interferează poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai dificilă.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi procesul pe cealaltă parte, dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Volkswagen Touran, am realizat un articol pentru a te ajuta cu această operațiune.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum să pornești un Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию