Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 3?

Indiferent că este pentru siguranța ta personală, pentru verificarea tehnică sau pentru bugetul tău, este extrem de important să te asiguri că becurile tale sunt întotdeauna eficiente. În realitate, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe termen lung și, prin urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 3, am realizat acest articol pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Volkswagen Touran 3?

Să începem articolul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Volkswagen Touran 3 al meu, aproape sigur aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate vrei să-ți îmbunătățești puterea farurilor și, prin urmare, să alegi un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 3, ne referim și la H7 becuri, acesta este în realitate numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri disponibile și avantajele acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Volkswagen Touran 3: Acest prim tip de bec are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar tind sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață limitată și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de la Volkswagen Touran 3 cu Xenon este alegerea din gama medie. Adesea, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, aceasta va fi între halogen și xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor exista mai multe interese de a schimba această formă de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va produce în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Volkswagen Touran 3 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte scăzut , un far uitat va avea mai putine repercusiuni decat la becurile standard. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul cu amănuntul va fi mai scump și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3

Acum să trecem la partea care aproape sigur te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom schița câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe vehiculul dumneavoastră poate fi foarte dificil și va necesita ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3, va trebui să deschideți capota becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este uneori dificil și a face loc prin eliminarea elementelor care interferează poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Daca trebuie sa iti schimbi si becurile farurilor de ceata pe Volkswagen Touran 3, am realizat pagini de continut pentru a te ajuta cu aceasta operatiune.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Touran 3?
Ссылка на основную публикацию