Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Peugeot Expert Tepee?

Indiferent dacă este vorba despre siguranța dvs. personală, pentru evaluarea tehnică rutieră sau pentru bugetul dvs., este cu adevărat important să vă asigurați că becurile pentru faruri funcționează mereu. În realitate, becurile poartă piese de uzură care inevitabil se vor arde pe termen lung și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe această pagină pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă îngrijorează cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Peugeot Expert Tepee, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți singur această procedură și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee?

Să începem conținutul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee, cel mai probabil aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate doriți să creșteți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai eficient. Când amintim becurile pentru faza scurtă de pe Peugeot Expert Tepee, ne concentrăm și pe H7 becuri, acesta este într-adevăr numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și caracteristicile acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Peugeot Expert Tepee: Acest prim tip de bec are multiple avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar tind de obicei sa genereze o lumina galbena care oboseste rapid ochii. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de pe Peugeot Expert Tepee cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă a mașinii tale cu LED-uri, vor fi multe interese să schimbi acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va crea în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Peugeot Expert Tepee înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte mic. , un far uitat va avea mai putine repercusiuni decat la becurile clasice. În schimb, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai mare și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee

Acum să trecem la secțiunea care cel mai probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom schița câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe vehiculul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va avea nevoie de ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă pe Peugeot Expert Tepee, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Poziționați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complica pe unele serii, accesul este uneori complex si a face loc prin scoaterea componentelor care interfereaza poate parea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs

Puteți repeta procedura pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile luminilor de ceață pe Peugeot Expert Tepee, am creat pagini de conținut pentru a vă ajuta cu această procedură.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Peugeot Expert Tepee, aruncați o privire la categoria Peugeot Expert Tepee.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Peugeot Expert?
Legătura cu publicația principală