Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Peugeot e-208 meu?

Indiferent dacă este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul dumneavoastră, este necesar să vă asigurați că becurile farurilor sunt funcționale tot timpul. Adevărul este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Peugeot e-208, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această operațiune pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Peugeot e-208.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Peugeot e-208 al meu?

Să începem conținutul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Peugeot e-208 al meu, probabil că aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul autovehiculului dvs. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un set complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, în consecință, să alegeți un bec mai puternic. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Peugeot e-208, ne referim și la H7 becuri, acesta este cu adevărat numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Peugeot e-208: Acest prim fel de becuri are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurtă pentru mașina dvs. au avantajul de a avea un fascicul puternic și foarte precis, dar adesea creează o lumină galbenă care obosește ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață modestă și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de pe Peugeot e-208 cu Xenon este alegerea din gama medie. De fapt, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă a mașinii tale cu LED, vor exista mai multe interese pentru a trece la acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va produce în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Peugeot e-208 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte scăzut, un far uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile convenționale. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai mare și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă de pe Peugeot e-208

Acum să trecem la secțiunea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Peugeot e-208 meu, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom detalia câțiva pași care trebuie efectuati, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe mașina dumneavoastră poate fi foarte dificil și va avea nevoie de ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă pe Peugeot e-208, va trebui să deschideți capota becului.
 • Găsiți trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este uneori complicat și a face loc prin eliminarea elementelor care interferează poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai complicată.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile luminilor de ceață cu Peugeot-ul tău e-208, am realizat o hârtie care să te ajute cu această operațiune.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Peugeot e-208, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot e-208.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Peugeot e-208?
Legătura cu publicația principală