Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Lincoln MKC al meu?

Indiferent că este pentru siguranța dvs. personală, pentru verificarea tehnică sau pentru portofel, este fundamental să vă asigurați că becurile farurilor sunt întotdeauna funcționale. Realitatea este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Aproape sigur că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Lincoln MKC, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această operațiune fără ajutor și să nu vă adresați mecanicului. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Lincoln MKC.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Lincoln MKC al meu?

Să începem conținutul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Lincoln MKC al meu, aproape sigur aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate doriți să creșteți puterea farurilor și, în consecință, să alegeți un bec mai puternic. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Lincoln MKC, vorbim și despre H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care pot fi găsite și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Lincoln MKC: Acest prim tip de bec are mai multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si foarte precis, dar este probabil sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață modestă și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de la Lincoln MKC cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a schimba această formă de tehnologie pentru șoferi. Într-adevăr, un bec LED va furniza în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Lincoln MKC înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte mic, un far uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile standard. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai scump și că la unele modele veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Lincoln MKC

Acum să trecem la secțiunea care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Lincoln MKC al meu, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. Într-adevăr, îți vom explica câțiva pași care trebuie parcurși, dar știi că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe mașina ta poate fi foarte complicat și va avea nevoie de ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Lincoln MKC, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Poziționați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în unele cazuri dificil și a face loc prin îndepărtarea pieselor care interferează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai dificilă.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile pentru farurile de ceață cu Lincoln MKC, am realizat un articol pentru a vă ajuta cu această procedură.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Lincoln MKC, aruncați o privire la categoria Lincoln MKC.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Lincoln MKC?
Legătura cu publicația principală