Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Kia Rio 3?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru testele tehnice sau pentru bugetul dumneavoastră, este fundamental să vă asigurați că becurile farurilor funcționează tot timpul. De fapt, becurile poartă piese auto care, evident, se vor arde în timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Kia Rio 3, am scris conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această operație pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Kia Rio 3.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Kia Rio 3?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Kia Rio 3, cel mai probabil aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Chiar și așa, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să achiziționați un set complet. Sau poate vrei să crești puterea farurilor tale și ca urmare să alegi un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Kia Rio 3, ne concentrăm și pe H7 becuri, acesta este cu adevărat numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri disponibile și avantajele acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Kia Rio 3: Acest prim fel de becuri are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar tind sa produca o lumina galbena care oboseste rapid ochii. În plus, au o durată de viață limitată și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de la Kia Rio 3 cu Xenon este alegerea din gama medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, aceasta va fi între halogen și xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor exista diferite interese pentru a schimba acest tip de tehnologie pentru șoferi. În realitate, un bec LED va furniza în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Kia Rio 3 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte mic, un far uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile standard. În schimb, trebuie să știți că prețul cu amănuntul va fi mai mare și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Kia Rio 3

Acum să trecem la partea care cel mai probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Kia Rio 3, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. În realitate, vă vom explica câțiva pași care trebuie realizați, dar țineți cont de faptul că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe automobilul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va implica ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Kia Rio 3, va trebui să deschideți capota becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complica pe unele serii, accesul este in unele cazuri dificil si a face loc prin scoaterea componentelor care interfereaza poate parea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Kia Rio 3, am făcut un articol pentru a te ajuta cu această procedură.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Kia Rio 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Kia Rio 3.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Kia Rio, ce să faci?
Legătura cu publicația principală