Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Fiat Panda meu?

Nu contează dacă este pentru propria ta siguranță, pentru testele tehnice sau pentru bugetul tău, este foarte important să te asiguri că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care, evident, se vor arde în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Probabil că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbați becul luminilor pentru faza scurtă de pe Fiat Panda, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți singur această procedură și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanic. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă la Fiat Panda dumneavoastră.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Fiat Panda meu?

Să începem conținutul articolului nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Fiat Panda meu, probabil că ai deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii tale. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate vrei să-ți îmbunătățești puterea farurilor și, în consecință, mergi pe un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă de pe Fiat Panda, ne referim și la H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și caracteristicile lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Fiat Panda: Acest prim tip de bec are multiple avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si precis, dar tind de obicei sa creeze o lumina galbena care oboseste rapid ochii. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă a lui Fiat Panda cu Xenon este alegerea din gama medie. Adesea, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor exista mai multe interese de a schimba această formă de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va produce în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Fiat Panda înainte de a fi nevoie să schimbați becul, pentru a termina consumul de energie este foarte mic. , un far uitat va avea mai putine consecinte decat la becurile clasice. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul cu amănuntul va fi mai scump și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Fiat Panda

Acum să trecem la secțiunea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Fiat Panda meu, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom detalia câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe mașina dumneavoastră poate fi foarte complicat și va implica ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Fiat Panda, va trebui să deschideți capota becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în anumite cazuri dificil și făcând loc prin îndepărtarea componentelor care blochează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta procedura pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile pentru farurile de ceață cu Fiat Panda, am creat pagini de conținut pentru a vă ajuta în acest proces.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Fiat Panda, nu ezitați să consultați categoria noastră Fiat Panda.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Fiat Panda 3
Legătura cu publicația principală