Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Dacia Lodgy?

Indiferent dacă este pentru siguranța ta personală, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul tău, este fundamental să fii sigur că becurile tale funcționează în mod constant. De fapt, becurile poartă piese care se vor arde inevitabil după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și vrei să știi cum să schimbi becul luminilor pentru faza scurtă de pe Dacia Lodgy, am scris și publicat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Dacia Lodgy.

Cum aleg becul pentru faza scurta pe Dacia Lodgy?

Să începem pagina noastră de conținut cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Dacia Lodgy, probabil că ai deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii tale. Chiar și așa, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un kit complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai puternic. Când vorbim despre becuri cu faza scurta la Dacia Lodgy, vorbim si despre H7 becuri, acesta este de fapt denumirea „tehnică” a acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și caracteristicile acestora:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Dacia Lodgy: Acest prim fel de becuri are mai multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurtă pentru mașina dvs. au avantajul de a avea un fascicul puternic și foarte precis, dar generează adesea o lumină galbenă care obosește ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă a lui Dacia Lodgy cu Xenon este alegerea de gamă medie. Într-adevăr, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor fi multe interese să schimbi acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va oferi in primul rand o lumina alba puternica care nu oboseste ochii, in plus va avea o durata de viata foarte lunga, puteti schimba Dacia Lodgy inainte de a fi nevoie sa schimbati becul, in sfarsit consumul de energie este foarte mic, un far uitat va avea mai puține rezultate decât cu becurile convenționale. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai scump și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Dacia Lodgy

Acum să trecem la partea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Dacia Lodgy, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom schița câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe mașina dumneavoastră poate fi foarte complicat și va avea nevoie de ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec de fază scurtă pe Dacia Lodgy, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în unele cazuri complex și făcând loc prin eliminarea elementelor care interferează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai dificilă.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul de faruri al mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Daca trebuie sa iti schimbi si becurile farurilor de ceata pe Dacia Lodgy, am realizat un scurt articol care sa te ajute in aceasta procedura.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Dacia Lodgy, aruncați o privire la categoria Dacia Lodgy.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Dacia Lodgy?
Legătura cu publicația principală