Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Citroen Ds4 meu?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru portofel, este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor sunt tot timpul eficiente. Realitatea este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbi becul luminilor pentru faza scurtă de pe Citroen Ds4, am postat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți această operațiune fără ajutor și să nu vă adresați mecanicului auto. Pentru început, ne vom uita la alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Citroen Ds4.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Citroen Ds4 meu?

Să începem pagina noastră de conținut cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Citroen Ds4 al meu, probabil că aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Chiar și așa, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un set complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, prin urmare, să alegeți un bec mai eficient. Când amintim becurile pentru faza scurtă de pe Citroen Ds4, ne concentrăm și pe H7 becuri, acesta este într-adevăr numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Citroen Ds4: Acest prim tip de bec are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurtă pentru mașina dvs. au avantajul de a avea un fascicul puternic și foarte precis, dar este probabil să creeze o lumină galbenă care obosește rapid ochii. În plus, au o durată de viață limitată și se pot arde destul de repede fără un motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Înlocuirea becului pentru faza scurtă de pe Citroen Ds4 cu Xenon este alegerea din gama medie. De multe ori, vă va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar în ceea ce privește durata de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii dvs. cu LED-uri, vor exista multe interese pentru a schimba acest tip de tehnologie pentru șoferi. De fapt, un bec LED va produce în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Citroen Ds4 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte mic, un far uitat va avea mai puține consecințe decât la becurile convenționale. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca pretul cu amanuntul va fi mai scump si ca la unele modele vei avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Citroen Ds4

Acum să trecem la secțiunea care probabil te interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Citroen Ds4 meu, pentru a schimba acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. De fapt, vom detalia câțiva pași care trebuie parcurși, dar știți că la unii ani sau finisaje, accesul la becul pentru faza scurtă de pe automobilul dumneavoastră poate fi foarte dificil și va implica ajutorul unui profesionist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă pe Citroen Ds4, va trebui să deschideți capacul becului.
 • Localizați trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo devine provocator la unele serii, accesul este în anumite cazuri complicat și făcând loc prin eliminarea elementelor care împiedică poate părea prea dificil. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai provocatoare.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să schimbați becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Asigurați-vă că puneți totul la loc, ținând cont să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs.

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să-ți schimbi și becurile pentru farurile de ceață pe Citroen Ds4, am realizat o hârtie care să te ajute cu această operațiune.

Dacă mai aveți întrebări despre Citroen Ds4, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Ds4.

Weiterlesen:
Stergatorul blocat pe Citroen Ds4
Legătura cu publicația principală