Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Audi A1 mea?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul dumneavoastră, fiind sigur că becurile farurilor sunt tot timpul necesar să funcționeze. Adevărul este că becurile au piese de uzură care se vor arde inevitabil după un timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Aproape sigur că sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbi becul luminilor pentru faza scurtă de pe Audi A1, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această operație pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, vom analiza alegerea becului pentru faza scurtă pentru mașina dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul pentru faza scurtă pe Audi A1 dumneavoastră.

Cum aleg becul pentru faza scurtă pe Audi A1 meu?

Să începem conținutul nostru cu alegerea becului pentru faza scurtă pe Audi A1 meu, aproape sigur aveți deja setul de becuri de rezervă în torpedoul mașinii. Cu toate acestea, este posibil să fi folosit deja becul de rezervă și nu doriți să cumpărați un set complet. Sau poate doriți să măriți puterea farurilor și, ca urmare, să alegeți un bec mai eficient. Când vorbim despre becurile pentru faza scurtă la Audi A1, vorbim și despre H7 becuri, acesta este de fapt numele „tehnic” al acestui bec. Iată diferitele tipuri de becuri care există și avantajele lor:

 • Bec cu halogen pentru faza scurta Audi A1: Acest prim fel de becuri are multe avantaje, sunt potrivite pentru toate buzunarele deoarece sunt cele mai accesibile becuri. Becurile cu halogen pentru faza scurta pentru masina ta au avantajul de a avea un fascicul puternic si foarte precis, dar este probabil sa produca o lumina galbena care oboseste ochii destul de repede. În plus, au o durată de viață scurtă și se pot arde destul de repede fără niciun motiv.
 • Bec cu xenon pentru faza scurta:

  Schimbarea becului pentru faza scurtă de la Audi A1 cu Xenon este alegerea din gama medie. De fapt, îți va oferi o putere și o culoare albă apropiate de iluminarea LED, dar raportat la speranța de viață, aceasta va fi între halogen și Xenon. La fel ca buget.

 • Bec LED pentru faza scurta:

  Schimbând becul pentru faza scurtă al mașinii tale cu LED-uri, vor fi multe interese să schimbi acest tip de tehnologie pentru șoferi. Într-adevăr, un bec LED va produce în primul rând o lumină albă puternică care nu obosește ochii, în plus va avea o viață foarte lungă, puteți schimba Audi A1 înainte de a fi nevoie să schimbați becul, în cele din urmă consumul de energie este foarte mic, un uitat. farul va avea mai puține consecințe decât la becurile standard. Pe de altă parte, trebuie să știți că prețul de achiziție va fi mai scump și că pe unele versiuni veți avea nevoie de un adaptor pentru a le putea instala.

Cum să schimbi becul pentru faza scurtă la Audi A1

Acum să trecem la secțiunea care aproape sigur vă interesează cel mai mult, cum să schimb becul pentru faza scurtă la Audi A1 meu, pentru a înlocui acest bec să știți că nu există 10,000 de moduri. Într-adevăr, vă vom explica câțiva pași care trebuie îndepliniți, dar țineți cont de faptul că la unii ani sau finisaje, accesul la becul de fază scurtă de pe vehiculul dumneavoastră poate fi foarte complicat și va necesita ajutorul unui specialist:

 • Pentru a schimba un bec pentru faza scurtă la Audi A1, va trebui să deschideți capota becului.
 • Găsiți trapa de acces la blocul dvs. optic
 • Va trebui apoi să ștergeți accesul acestuia, acolo se complică pe unele serii, accesul este în anumite cazuri complicat și făcând loc prin eliminarea componentelor care interferează poate părea prea complicat. În general, o parte este ușoară, iar cealaltă este mai complicată.
 • Odată ce ați accesat trapa, tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să scoateți becul vechi și să înlocuiți becul pentru faza scurtă de pe mașină.
 • Nu uitați să puneți totul la loc, amintindu-vă să puneți tot ce ați mutat pentru a accesa blocul farurilor mașinii dvs

Puteți repeta apoi operația pe cealaltă parte dacă este necesar schimbați ambele becuri ale farurilor de drum ale mașinii dvs. Dacă trebuie să schimbați și becurile luminilor de ceață pe Audi A1, am realizat o hârtie care să vă ajute în această operațiune.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Audi A1, aruncați o privire la categoria Audi A1.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Audi A1?
Legătura cu publicația principală