Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Touran 3?

Indiferent dacă pentru propria dvs. securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este imperativ să vă asigurați că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde în viitor și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran 3, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. Într-o primă parte, ne vom uita la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Volkswagen Touran 3 și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Touran 3 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate componentele de securitate ale Volkswagen Touran 3. De fapt, de cele mai multe ori vă grăbiți și aveți tendința de a intra în vehicul, de a vă face călătoria și de a pune jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Volkswagen Touran 3, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două tehnici simple pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați rapid:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un semn sonor care vă semnalează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Volkswagen Touran 3, vei identifica că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală, ca în prima tehnică prezentată mai devreme.
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 2?

Este posibil să aveți un bec suplimentar de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să consultați articolele noastre pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Touran 3

Acum să trecem la partea principală a conținutului acestui articol, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 3? Rețineți că această procedură este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Touran 3. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul articolului nostru special. Cu toate acestea, iată detaliile îndrumărilor de urmat pentru a desfășura această acțiune în mod corespunzător, în funcție de soluția pe care doriți să o alegeți.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Volkswagen Touran 3 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Touran 3 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față este eficient.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 3 prin pasajul roții:

  Această tehnică este practică mai ales atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași ca și în piesa văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 3 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul de semnalizare față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de tehnica completă, noi le voi detalia chiar acum:

  • Puneți Volkswagen Touran 3 pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Aveți grijă la capsele de plastic care pot fi fragile.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul semnalizator față al Volkswagen Touran 3 urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran 3
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector