Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Touran 2?

Indiferent de siguranța dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este imperativ să fiți sigur că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese de uzură care se vor arde inevitabil în viitor și, ca urmare, trebuie schimbate. Cu siguranță sunteți în acest articol, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. de întoarcere din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran 2, am scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să o faceți fără ajutor și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. Într-o primă parte, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare din față ars pe Volkswagen Touran 2 și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperiți dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Touran 2 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs., nu aveți întotdeauna ocazia să verificați toate componentele de siguranță ale Volkswagen Touran 2. În realitate, vă grăbiți aproape întotdeauna și aveți tendința de a intra în vehicul, de a vă deplasa și de a-l lăsa jos. imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control periodic. Prin urmare, este important să vă faceți timp pentru a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Volkswagen Touran 2, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două opțiuni simple pentru a examina dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți rapid:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt operaționale.
 • Ascultând sunetul intermitentului. În realitate, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă semnalează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Volkswagen Touran 2, vei afla că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să examinați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală, ca în primul proces prezentat mai devreme.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Touran 2, ce să fac?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Touran 2

Acum să mergem la partea cea mai importantă a acestei pagini de conținut, cum să înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 2? Trebuie să fiți conștienți de faptul că această sarcină este foarte ușoară, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție până la unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Touran 2. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați pagina noastră de conținut dedicată. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de urmat pentru a putea realiza corect această acțiune în funcție de metoda pe care doriți să o alegeți.

Schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran 2 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Touran 2 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 2 prin pasajul roții:

  Această tehnică este extrem de practică atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași proceduri ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran 2 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, in functie de optiuni, singurul acces simplu pe care il vei avea pentru a inlocui becul de semnalizare fata al masinii tale va fi sa treci pe sub bara ta fata, sunt doar cativa pasi care se schimba din procesul complet, noi le voi explica acum:

  • Puneți Volkswagen Touran 2 pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi sparte.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul de semnalizare față al Volkswagen Touran 2 urmând pașii observați în piesele văzute mai devreme.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 2?
Ссылка на основную публикацию