Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Amarok?

Fie pentru securitatea personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este important să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil cu timpul și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Amarok, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără să angajați pe cineva și să nu trebuiască să vă adresați mecanicului. Într-o primă parte, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars la Volkswagen Amarok și, într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să recunoașteți dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Amarok este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți automobilul dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate echipamentele de securitate ale Volkswagen Amarok. De fapt, de cele mai multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este important să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față la Volkswagen Amarok, dar că nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două metode simple de a controla dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă sunt operaționale.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă informează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Volkswagen Amarok, veți identifica că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, ceea ce sugerează că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-un control vizual ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Volkswagen Amarok meu nu mai este rece

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să citiți postările de pe blog pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Amarok

Acum să mergem la partea principală a acestei pagini de conținut, cum să înlocuiți becul de semnalizare față al Volkswagen Amarok? Rețineți că această operațiune este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Amarok. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați pagina noastră de conținut specific. Cu toate acestea, iată detaliile acțiunilor pe care trebuie să le țineți pentru a desfășura acest act în mod corespunzător, în funcție de abordarea pe care doriți să o adoptați.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Volkswagen Amarok prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Amarok cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Amarok prin pasajul roții:

  Această tehnică este utilă în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați-vă mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași simpli ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Amarok prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, in functie de optiuni singurul acces simplu pe care il vei avea pentru a inlocui becul semnalizatorului fata al masinii tale va fi sa treci pe sub bara ta fata, sunt doar cativa pasi care se schimba fata de tehnica completa, noi le voi descrie acum:

  • Puneți Volkswagen Amarok pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Aveți grijă la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Volkswagen Amarok urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Amarok, aruncați o privire la categoria Volkswagen Amarok.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Volkswagen Amarok meu
Legătura cu publicația principală