Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo XC90 meu?

Indiferent că este pentru securitatea personală, pentru testele tehnice sau pentru portofel, este necesar să vă asigurați că becurile pentru faruri funcționează în mod constant. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Aproape sigur că ești pe această pagină pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbați becul farurilor de ceață la Volvo XC90, am postat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această operațiune pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului luminii de ceață față de la Volvo XC90 și în al doilea rând, cum să schimbați becul luminii de ceață spate de pe mașina dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față al Volvo XC90 al meu?

Vom începe acest conținut cu înlocuirea becului de ceață față al Volvo XC90, rețineți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie aceeași tehnică de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două strategii pentru a înlocui becul de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Volvo XC90 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Deși această soluție este cea mai simplă, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. Adevărul este că, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul în acest fel. Iată cele două diferite metode de a schimba becul lămpii de ceață față de la Volvo XC90:

 • Trecând pe sub bara de protecție a lui Volvo XC90: Prima tehnică, te vei pune sub automobilul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub autoturism, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo XC90 și nu vei avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volvo XC90.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați autovehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași operațiune așa cum a fost explicată mai devreme pentru schimbați becul farului de ceață al Volvo XC90.

  Cum să schimbi becul pentru ceață față de la Volvo XC90 prin demontarea barei de protecție?

  Vom arunca o privire acum asupra circumstanței în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volvo XC90 pentru a accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi va trebui să scoateți bara de protecție din față a Volvo XC90, nu ezitați să consultați ghidul nostru complet pentru a cunoaște procesul exact, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Volvo XC90 în același mod descris mai devreme.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo XC90?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai simplă, iată diferiții pași pe care trebuie să-i țineți pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo XC90.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Puneți noul bec de ceață spate în blocul farurilor Volvo XC90
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Volvo XC90?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector