Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe volvo xc70 meu?

Fie că este vorba pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru testele tehnice sau pentru portofel, este extrem de important să vă asigurați că becurile farurilor sunt întotdeauna funcționale. Realitatea este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Aproape sigur că ești pe această pagină pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi Cum să schimbi becul farurilor de ceață pe volvo xc70, am postat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al volvo xc70 și, în al doilea rând, la cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dumneavoastră.

Cum schimb becul luminii de ceață față de la volvo xc70 meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu înlocuirea becului luminii de ceață față de la volvo xc70, Amintiți-vă că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie metoda exactă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două soluții pentru a schimba becul de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la volvo xc70 fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă acest proces este cel mai simplu, nu există nicio asigurare că îl puteți efectua pe vehiculul dumneavoastră. Realitatea este ca, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient loc pentru ca tu sa schimbi becul folosind aceasta metoda. Iată cele două diferite metode de a schimba becul lămpii de ceață față de la volvo xc70:

 • Trecând pe sub bara de protecție a volvo xc70: Prima tehnică, te vei poziționa sub vehiculul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub vehicul, tot ce trebuie să faceți este să scoateți clemele pantofului de plastic care acoperă unitatea motorului și care se sprijină pe bara de protecție, veți avea acces la blocul de faruri de ceață al volvo xc70 și nu veți avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul din plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al volvo xc70.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați vehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces ca detaliat anterior pentru schimbați becul luminii de ceață de la volvo xc70.

  Cum să schimbi becul de ceață față al volvo xc70 prin demontarea barei de protecție?

  Ne vom uita acum la cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a volvo xc70 pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui în primul rând să scoateți bara de protecție din față a volvo xc70, nu ezitați să citiți articolul nostru complet pentru a cunoaște procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți trebuie să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub vehicul. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață de pe volvo xc70 în același mod descris anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la volvo xc70?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai ușoară, iată diferiții pași pe care trebuie să-i țineți pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe volvo xc70.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Așezați noul bec pentru lumini de ceață spate în blocul de faruri al volvo xc70
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo xc70, accesați categoria noastră volvo xc70.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la volvo xc70?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector