Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo XC60 meu?

Indiferent că este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru portofel, este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor sunt tot timpul funcționale. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și vrei să știi cum să schimbați becul farurilor de ceață la Volvo XC60, am postat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți singur această procedură și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volvo XC60 dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față al Volvo XC60 al meu?

Vom începe această pagină de conținut cu înlocuirea becului luminii de ceață față de la Volvo XC60, rețineți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie același proces de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două moduri de a înlocui becul de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Volvo XC60 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom înlocui becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. În ciuda faptului că acest proces este cel mai puțin dificil, nu există nicio asigurare că îl puteți efectua pe vehiculul dumneavoastră. Adevarul este ca, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient loc pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Volvo XC60:

 • Trecând sub bara de protecție a Volvo XC60: Prima tehnică, te vei poziționa sub vehiculul tău, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub vehicul, tot ce trebuie să faceți este să scoateți clemele încălțămintei din plastic care acoperă unitatea motorului și care se sprijină pe bara de protecție, veți avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo XC60 și nu veți avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață al Volvo XC60.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați vehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași procedură ca cea explicată mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Volvo XC60.

  Cum să schimbi becul pentru ceață față de la Volvo XC60 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volvo XC60 pentru a avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție din față a Volvo XC60, nu ezitați să aruncați o privire la ghidul nostru complet pentru a afla procesul exact, să știți să rezumați că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub vehicul. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Volvo XC60, în aceeași tehnică ca cea descrisă mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo XC60?

  În sfârșit, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai ușor, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo XC60.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Așezați noul bec al luminii de ceață spate în blocul de faruri al Volvo XC60
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC60, accesați categoria noastră Volvo XC60.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volvo XC60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector