Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo Xc40 meu?

Indiferent dacă este pentru siguranța ta personală, pentru testele tehnice sau pentru bugetul tău, este necesar să te asiguri că becurile tale sunt mereu în funcțiune. În realitate, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe termen lung și, în consecință, trebuie înlocuite. Probabil că ești în acest articol pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbați becul farurilor de ceață pe Volvo Xc40, am realizat acest articol pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului luminii de ceață față de la Volvo Xc40 și, ulterior, la cum să schimbați becul luminii de ceață spate pe mașina dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față de la Volvo Xc40 meu?

Vom începe acest articol cu înlocuirea becului luminii de ceață față de la Volvo Xc40, Trebuie să știți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două soluții pentru a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Volvo Xc40 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. În ciuda faptului că această strategie este cea mai simplă, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. În realitate, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite metode de a schimba becul lămpii de ceață față al Volvo Xc40:

 • Trecând sub bara de protecție a Volvo Xc40: Prima abordare, te vei pune sub mașina ta, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată ajuns sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele pantofului de plastic care îți protejează unitatea motorului și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo Xc40 și nu vei mai avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volvo Xc40.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați autovehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați aceeași operație ca cea descrisă mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Volvo Xc40.

  Cum să schimbi becul de ceață față al lui Volvo Xc40 prin demontarea barei de protecție?

  Vom analiza acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volvo Xc40 pentru a avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție din față a Volvo Xc40, nu vă gândiți de două ori să consultați instrucțiunile noastre complete pentru a cunoaște funcționarea exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață de pe Volvo Xc40 în același mod descris mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo Xc40?

  Pentru a termina, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai simplu, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo Xc40.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor Volvo Xc40
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volvo Xc40 al meu?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector