Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe volvo v70 meu?

Nu contează dacă este pentru siguranța ta personală, pentru testele tehnice sau pentru bugetul tău, este extrem de important să fii sigur că becurile tale funcționează efectiv. Adevărul este că becurile poartă piese auto care inevitabil se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi Cum să schimbi becul farurilor de ceață pe volvo v70, am postat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți singur acest proces și să nu mai aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al volvo v70 și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum să schimb becul de ceață față de la volvo v70 meu?

Vom începe această pagină de conținut cu înlocuirea becului luminii de ceață față de la volvo v70, trebuie să știți că în funcție de an și finisajul mașinii dvs. s-ar putea să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai tradiționale două soluții pentru a schimba becul de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la volvo v70 fără a scoate bara de protecție.

Prima tehnică, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Deși această strategie este cea mai puțin dificilă, nu există nicio asigurare că o puteți realiza pe automobilul dumneavoastră. Adevărul este că, în funcție de opțiuni și de an, pe unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul făcând asta. Iată cele două diferite metode de a schimba becul lămpii de ceață față al volvo v70:

 • Trecând pe sub bara de protecție a volvo v70: Prima tehnică, te vei pune sub automobilul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub autoturism, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele încălțămintei de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al volvo v70 și nu vei avea niciunul. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al volvo v70.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina cu cric, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces descris mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al volvo v70.

  Cum să schimbi becul de ceață față al volvo v70 prin demontarea barei de protecție?

  În acest moment, vom arunca o privire asupra cazului în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a volvo v70 pentru a avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție din față a volvo v70, nu ezitați să răsfoiți instrucțiunile noastre complete pentru a afla funcționarea exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe volvo v70 în aceeași tehnică ca cea menționată mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la volvo v70?

  În sfârșit, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai simplu, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe volvo v70.
  • După ce ați descoperit becul de ceață spate de pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Puneți noul dvs. bec de ceață spate în blocul de faruri al volvo v70
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța aerului condiționat la volvo v70?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector