Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo V60 meu?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică sau pentru bugetul dvs., este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor funcționează tot timpul. De fapt, becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie înlocuite. Aproape sigur că ești pe această pagină, deoarece unul dintre farurile tale este ars și vrei să știi cum să schimbați becul farurilor de ceață de pe Volvo V60, am postat acest articol pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului luminii de ceață față de la Volvo V60 și în al doilea rând, cum să schimbați becul luminii de ceață spate de pe mașina dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față de la Volvo V60 meu?

Vom începe acest articol cu înlocuirea becului de ceață față al Volvo V60, amintiți-vă că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie aceeași tehnică de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două moduri de a înlocui becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la Volvo V60 fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. În ciuda faptului că această soluție este cea mai puțin complicată, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe vehiculul dumneavoastră. De fapt, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul folosind această metodă. Iată cele două diferite tehnici de schimbare a becului lămpii de ceață față de la Volvo V60:

 • Trecând sub bara de protecție a lui Volvo V60: Prima apropiere, te vei poziționa sub vehiculul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub vehicul, tot ce trebuie să faceți este să scoateți clemele pantofului de plastic care acoperă unitatea motorului și care se sprijină pe bara de protecție, veți avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo V60 și nu veți avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volvo V60.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați vehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași operațiune descrisă mai devreme pentru schimbați becul farului de ceață al Volvo V60.

  Cum să schimbi becul de ceață față al modelului tău Volvo V60 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat, din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină, să scoateți bara de protecție a Volvo V60 pentru a accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție față a Volvo V60 dvs., nu ezitați să citiți articolul nostru complet pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub vehicul. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Volvo V60 în același mod descris mai devreme.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo V60?

  Pentru a termina, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai ușoară, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo V60.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor Volvo V60
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volvo V60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector