Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo V50 meu?

Indiferent dacă este pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru portofel, este imperativ să fii sigur că becurile tale funcționează mereu. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți în acest articol pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbați becul farurilor de ceață de pe Volvo V50, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului luminii de ceață față al Volvo V50 și, ulterior, cum să schimbați becul luminii de ceață spate de pe mașina dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față de la Volvo V50 meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu înlocuirea becului de ceață față al Volvo V50, rețineți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două metode de înlocuire a becului de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la Volvo V50 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom înlocui becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă acest proces este cel mai puțin dificil, nu există nicio garanție că îl puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. Adevărul este că, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Volvo V50:

 • Trecând sub bara de protecție a lui Volvo V50: Prima tehnică, te vei pune sub mașină, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată ajuns sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele pantofului de plastic care acoperă unitatea motorului tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo V50 și nu vei avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volvo V50.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina cu cric, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces așa cum a fost explicat anterior la schimbați becul farului de ceață al Volvo V50.

  Cum să schimbi becul de ceață față al modelului tău Volvo V50 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volvo V50 pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție din față a Volvo V50, nu vă gândiți de două ori să citiți instrucțiunile noastre complete pentru a cunoaște funcționarea exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață de pe Volvo V50 în aceeași tehnică ca cea menționată anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo V50?

  În sfârșit, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai simplu, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo V50.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Puneți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor Volvo V50
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo V50, aruncați o privire la categoria Volvo V50.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volvo V50, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector