Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volvo S90 meu?

Indiferent dacă este pentru propria ta siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutiere sau pentru portofel, este foarte important să fii sigur că becurile farurilor tale sunt în permanență funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care, evident, se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul farurilor de ceață de pe Volvo S90, am postat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți singur această operațiune și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al lui Volvo S90 și, în al doilea rând, la cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul pentru ceață față de la Volvo S90 meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu înlocuirea becului de ceață față al Volvo S90, fiți conștienți de faptul că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie metoda exactă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două strategii pentru a înlocui becul de ceață al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Volvo S90 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Cu toate acestea, această strategie este cea mai puțin dificilă, nu există nicio asigurare că o puteți realiza pe mașina dvs. De fapt, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul în acest fel. Iată cele două diferite tehnici de schimbare a becului lămpii de ceață față de la Volvo S90:

 • Trecând pe sub bara de protecție a lui Volvo S90: Prima abordare, te vei pune sub masina ta, nu fi reticent sa o ridici cu un cric daca nu ai suficient spatiu sub bara de protectie. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faceți este să scoateți clemele pantofului de plastic care vă protejează unitatea motorului și care se sprijină pe bara de protecție, veți avea acces la blocul de faruri de ceață al Volvo S90 și nu veți avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață față al Volvo S90.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați aceeași operațiune ca cea descrisă mai sus pentru schimbați becul lămpii de ceață a lui Volvo S90.

  Cum să schimbi becul de ceață față al lui Volvo S90 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica în acest moment cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volvo S90 pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție față a Volvo S90 dvs., nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire la articolul nostru complet pentru a afla procesul exact, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Volvo S90 în aceeași tehnică ca cea menționată mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volvo S90?

  Pentru a termina, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai simplă, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volvo S90.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul de faruri al Volvo S90
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S90.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volvo S90
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector