Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touran?

Indiferent că este pentru propria ta siguranță, pentru verificarea tehnică sau pentru portofel, este imperativ să fii sigur că becurile tale funcționează mereu. În realitate, becurile poartă piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe această pagină pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă îngrijorează cum să schimbi becul farurilor de ceață la Volkswagen Touran, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți singur acest proces și să nu aveți nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touran și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dumneavoastră.

Cum schimb becul de ceață față al Volkswagen Touran?

Vom începe acest conținut cu schimbarea becului luminii de ceață față al Volkswagen Touran, rețineți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două tehnici pentru a înlocui becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Volkswagen Touran fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom înlocui becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă acest proces este cel mai simplu, nu există nicio asigurare că îl puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. În realitate, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Volkswagen Touran:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Volkswagen Touran: Prima abordare, te vei pozitiona sub automobilul tau, nu ezita sa-l ridici cu un cric daca nu ai suficient loc sub bara de protectie. Odată sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care protejează motorul motorului tău și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Touran și nu vei avea niciunul. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață al Volkswagen Touran.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați autovehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces ca detaliat mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Touran.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Touran prin demontarea barei de protecție?

  Vom arunca acum o privire asupra cazului în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Touran pentru a putea avea acces la becul de ceață față al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție față a Volkswagen Touran, nu vă gândiți de două ori să citiți ghidul nostru complet pentru a cunoaște funcționarea exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Volkswagen Touran în același mod ca cel menționat mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Touran?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai ușor, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Volkswagen Touran.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor al Volkswagen Touran
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Touran 2?
Ссылка на основную публикацию