Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touran 3?

Indiferent dacă este vorba despre siguranța dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru bugetul dumneavoastră, este foarte important să vă asigurați că becurile pentru faruri sunt în mod constant eficiente. În realitate, becurile poartă piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și ești îngrijorat cum să schimbi becul farurilor de ceață pe Volkswagen Touran 3, am scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți acest proces fără ajutor și fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touran 3 și, ulterior, cum să schimbi becul de ceață spate al mașinii tale.

Cum schimb becul de ceață față al Volkswagen Touran 3?

Vom începe această pagină de conținut cu schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touran 3, rețineți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie același proces de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două tehnici pentru a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Volkswagen Touran 3 fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. În ciuda faptului că această tehnică este cea mai puțin dificilă, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. In realitate, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient loc pentru ca tu sa schimbi becul folosind aceasta metoda. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Volkswagen Touran 3:

 • Trecând sub bara de protecție a Volkswagen Touran 3: Prima abordare, te vei pune sub automobilul tau, nu ezita sa-l ridici cu un cric daca nu ai suficient loc sub bara de protectie. Odată sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Touran 3 și nu vei mai avea mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volkswagen Touran 3.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces așa cum a fost explicat mai devreme pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Touran 3.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Touran 3 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica în acest moment cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Touran 3 pentru a avea acces la becul de ceață față al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, mai întâi va trebui să scoateți bara de protecție față a Volkswagen Touran 3, nu ezitați să aruncați o privire la ghidul nostru complet pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost demontată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Volkswagen Touran 3 în același mod menționat mai devreme.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Touran 3?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai simplu, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volkswagen Touran 3.
  • După ce ați descoperit becul de ceață spate de pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Puneți noul dvs. bec de ceață spate în blocul de faruri al Volkswagen Touran 3
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 2?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector