Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touran 2?

Nu contează dacă este pentru siguranța ta personală, pentru evaluarea tehnică rutieră sau pentru bugetul tău, este imperativ să te asiguri că becurile farurilor tale sunt efectiv eficiente. Realitatea este că becurile au piese de uzură care, evident, se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și vrei să știi cum să schimbi becul farurilor de ceață pe Volkswagen Touran 2, am scris și publicat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți acest proces fără ajutor și fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touran 2 și, în al doilea rând, la cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul de ceață față al Volkswagen Touran 2?

Vom începe această pagină de conținut cu înlocuirea becului de ceață față al Volkswagen Touran 2, fiți conștienți de faptul că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie aceeași metodă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai tradiționale două soluții pentru a înlocui becul de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Volkswagen Touran 2 fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă această abordare este cea mai puțin dificilă, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe mașina dvs. Realitatea este, determinată de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite tehnici de schimbare a becului lămpii de ceață față al Volkswagen Touran 2:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Volkswagen Touran 2: Prima tehnica, te vei pune sub masina ta, nu ezita sa o ridici cu un cric daca nu ai suficient loc sub bara de protectie. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care îți acoperă motorul și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Touran 2 și nu vei avea niciunul. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volkswagen Touran 2.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați același proces ca cel menționat mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Touran 2.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Touran 2 prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Touran 2 pentru a putea avea acces la becul de ceață față al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, va trebui în primul rând să scoateți bara de protecție din față a Volkswagen Touran 2, nu ezitați să citiți instrucțiunile noastre complete pentru a cunoaște procesul exact, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Volkswagen Touran 2 în aceeași procedură ca cea descrisă mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Touran 2?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai simplă, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Volkswagen Touran 2.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru lumini de ceață spate în blocul farurilor al Volkswagen Touran 2
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector