Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touareg?

Nu contează dacă este pentru propria ta securitate, pentru evaluarea tehnică sau pentru portofel, este fundamental să te asiguri că becurile tale funcționează cu adevărat. Realitatea este că becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe termen lung și, în consecință, trebuie înlocuite. Aproape sigur ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbi becul farurilor de ceață la Volkswagen Touareg, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această operație pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanic. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touareg-ul tău și, ulterior, cum să schimbi becul de ceață spate al mașinii tale.

Cum schimb becul de ceață față al Volkswagen Touareg-ul meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Touareg, Trebuie să știți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie tehnica exactă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două tehnici de înlocuire a becului de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Volkswagen Touareg fără a scoate bara de protecție.

Prima tehnică, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă acest proces este cel mai simplu, nu există nicio garanție că îl puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. Realitatea este, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Volkswagen Touareg:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Volkswagen Touareg: Prima tehnică, te vei poziționa sub automobilul tău, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Touareg și nu vei mai avea (daca ai suficient spatiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață al Volkswagen Touareg.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina cu cric, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași operațiune ca cea explicată mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Touareg.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Touareg-ul tău prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica în acest moment cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Touareg pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție față a Volkswagen Touareg, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți ghidul nostru complet pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață de pe Volkswagen Touareg în același mod în care s-a menționat mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Touareg?

  Pentru a termina, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai simplă, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Volkswagen Touareg.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Puneți noul bec de ceață spate în blocul de faruri al Volkswagen Touareg
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touareg?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector