Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Tiguan?

Indiferent că este pentru siguranța ta personală, pentru testele tehnice sau pentru bugetul tău, este foarte important să te asiguri că becurile tale pentru faruri sunt întotdeauna eficiente. Realitatea este că becurile poartă piese auto care inevitabil se vor arde odată cu trecerea timpului și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbi becul farurilor de ceață la Volkswagen Tiguan, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți acest proces pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Volkswagen Tiguan și în al doilea rând, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul luminii de ceață față de la Volkswagen Tiguan meu?

Vom începe această pagină de conținut cu schimbarea becului luminii de ceață față al Volkswagen Tiguan, rețineți că, pe baza anului și a finisajului mașinii dvs., este posibil să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două tehnici de schimbare a becului de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Volkswagen Tiguan fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Cu toate acestea, această strategie este cea mai puțin complicată, nu există nicio garanție că o puteți realiza pe mașina dvs. Realitatea este ca, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul in acest mod. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Volkswagen Tiguan:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Volkswagen Tiguan: Prima abordare, te vei pune sub masina ta, nu fi reticent sa o ridici cu un cric daca nu ai suficient spatiu sub bara de protectie. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Volkswagen Tiguan și nu vei mai avea (daca ai suficient spatiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Volkswagen Tiguan.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați-vă mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați același proces ca cel descris anterior pentru schimbați becul farului de ceață al Volkswagen Tiguan.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Volkswagen Tiguan demontând bara de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Volkswagen Tiguan pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui în primul rând să scoateți bara de protecție față a Volkswagen Tiguan, nu ezitați să răsfoiți ghidul nostru complet pentru a afla tehnica exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți trebuie să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Volkswagen Tiguan în aceeași procedură ca cea menționată anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Volkswagen Tiguan?

  Pentru a termina, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai ușor, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Volkswagen Tiguan.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Puneți noul bec de ceață spate în blocul farurilor al Volkswagen Tiguan
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Tiguan?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector