Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Ram ProMaster City al meu?

Indiferent dacă este vorba despre securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru bugetul dvs., este extrem de important să vă asigurați că becurile farurilor funcționează tot timpul. De fapt, becurile sunt piese de uzură care, evident, se vor arde în timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe această pagină pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbați becul farurilor de ceață pe Ram ProMaster City, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți singur această operație și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanic. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Ram ProMaster City și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dumneavoastră.

Cum să schimb becul de ceață față al Ram ProMaster City al meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu înlocuirea becului de ceață față al Ram ProMaster City, Trebuie să știți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie aceeași tehnică de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două moduri de a înlocui becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Ram ProMaster City fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom înlocui becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă această abordare este cea mai ușoară, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe mașina dvs. De altfel, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient loc pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două diferite tehnici de schimbare a becului lămpii de ceață față al Ram ProMaster City:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Ram ProMaster City: Prima tehnică, te vei pune sub mașină, nu fi reticent să o ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă unitatea motorului tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Ram ProMaster City și nu vei mai avea mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Ram ProMaster City.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua opțiune, puteți elimina pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași operație ca cea menționată anterior pentru schimbați becul farului de ceață al Ram ProMaster City.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Ram ProMaster City prin demontarea barei de protecție?

  Vom analiza acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a lui Ram ProMaster City pentru a accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție față a Ram ProMaster City, nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru complet pentru a cunoaște procesul exact, știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață de pe Ram ProMaster City în același mod descris anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate pe Ram ProMaster City?

  În cele din urmă, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai ușoară, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Ram ProMaster City.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Puneți noul bec de ceață spate în blocul de faruri al Ram ProMaster City
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Ram ProMaster City, nu ezitați să consultați categoria noastră Ram ProMaster City.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Ram ProMaster?
Legătura cu publicația principală