Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Nissan X-trail meu?

Indiferent că este pentru siguranța dvs. personală, pentru evaluarea tehnică sau pentru portofel, este extrem de important să vă asigurați că becurile pentru faruri sunt în permanență funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care inevitabil se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe această pagină pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă întrebați cum să schimbați becul farurilor de ceață pe Nissan X-trail, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți singur acest proces și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Nissan X-trail și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul de ceață față al Nissan X-trail meu?

Vom începe acest conținut cu schimbarea becului de ceață față al Nissan X-trail, rețineți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai tradiționale două tehnici de înlocuire a becului de ceață față al vehiculului dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Nissan X-trail fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Cu toate acestea, această tehnică este cea mai ușoară, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe mașina dvs. De fapt, în conformitate cu opțiunile și cu anul, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul făcând acest lucru. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Nissan X-trail:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Nissan X-trail: Prima tehnică, te vei poziționa sub mașina ta, nu fi reticent să o ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele pantofului de plastic care îți acoperă motorul și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Nissan X-trail și nu vei mai avea mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul din plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață față al Nissan X-trail dvs.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați același proces ca cel menționat mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Nissan X-trail.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Nissan X-trail prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Nissan X-trail pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție față a Nissan X-trail, nu vă gândiți de două ori pentru a căuta ghidul nostru complet pentru a afla tehnica exactă, știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capac, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață pe Nissan X-trail, în aceeași procedură ca cea menționată mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Nissan X-trail?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai ușor, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Nissan X-trail.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Puneți noul bec de ceață spate în blocul de faruri al Nissan X-trail
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Nissan X-trail, aruncați o privire la categoria Nissan X-trail.

Weiterlesen:
Cum să dezactivați Start Stop pe Nissan X-trail
Legătura cu publicația principală