Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Mercedes Classe B 2 meu?

Indiferent că este pentru siguranța dvs. personală, pentru testele tehnice sau pentru portofel, este necesar să vă asigurați că becurile farurilor sunt cu adevărat funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care, evident, se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbi becul farurilor de ceață pe Mercedes Classe B 2, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această operație pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Mercedesului dvs. Classe B 2 și, în al doilea rând, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul de ceață față al Mercedesului meu Classe B 2?

Vom începe conținutul acestui articol cu schimbarea becului luminii de ceață față de la Mercedes Classe B 2, amintiți-vă că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie aceeași tehnică de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai comune două soluții pentru a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la Mercedes Classe B 2 fără a scoate bara de protecție.

Prima opțiune, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. Deși această metodă este cea mai ușoară, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe mașina dvs. De fapt, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Mercedesului dvs. Clasa B 2:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Mercedesului dvs. Clasa B 2: Prima abordare, te vei pune sub masina ta, nu fi reticent sa o ridici cu un cric daca nu ai suficient loc sub bara de protectie. Odată sub mașină, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care protejează motorul motorului tău și care se sprijină pe bara ta de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Mercedes Classe B 2 și nu vei mai aveți (dacă aveți suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață față al Mercedes Classe B 2.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua alternativă, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați mașina, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași operațiune ca cea explicată mai devreme la schimbați becul farului de ceață al Mercedesului dvs. Classe B 2.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Mercedesului tău Classe B 2 prin demontarea barei de protecție?

  Vom arunca o privire acum asupra împrejurării în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Mercedes Classe B 2 pentru a accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție față a Mercedes Classe B 2, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți instrucțiunile noastre complete pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Mercedes Classe B 2, în aceeași tehnică ca cea menționată mai devreme.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate pe Mercedes Classe B 2?

  Pentru a termina, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai ușoară, iată diferiții pași pe care trebuie să-i țineți pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Mercedes Classe B 2.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor Mercedes Classe B 2
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Classe B 2, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe B 2.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Mercedes Classe B 2?
Legătura cu publicația principală