Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Chevrolet Corvette-ul meu?

Indiferent că este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru bugetul dumneavoastră, este fundamental să vă asigurați că becurile farurilor dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale. Realitatea este că becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie schimbate. Aproape sigur că ești pe această pagină pentru că unul dintre farurile tale este ars și te întrebi cum să schimbi becul farurilor de ceață la Chevrolet Corvette, am realizat acest articol pentru a vă ajuta să faceți această operațiune fără ajutor și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Chevrolet Corvette și în al doilea rând, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dumneavoastră.

Cum să schimb becul de ceață față al Chevrolet Corvette-ul meu?

Vom începe acest articol cu schimbarea becului luminii de ceață față de la Chevrolet Corvette, trebuie să știți că, în funcție de an și finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie tehnica exactă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două metode de înlocuire a becului de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul farului de ceață față al Chevrolet Corvette fără a scoate bara de protecție.

Prima soluție, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Deși această abordare este cea mai puțin dificilă, nu există nicio garanție că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. Realitatea este, determinată de opțiuni și de an, pe unele modele nu va fi suficient spațiu pentru ca tu să schimbi becul făcând asta. Iată cele două diferite metode de a schimba becul lămpii de ceață față al Chevrolet Corvette:

 • Trecând sub bara de protecție a Chevrolet Corvette: Prima tehnică, te vei pune sub automobilul tău, nu ezita să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub autoturism, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele încălțămintei de plastic care acoperă motorul tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Chevrolet Corvette și nu vei mai avea (daca ai suficient spatiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață al Chevrolet Corvette.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați automobilul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați aceeași operațiune ca cea descrisă mai sus pentru schimbați becul farului de ceață al Chevrolet Corvette.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Chevrolet Corvette prin demontarea barei de protecție?

  Vom verifica acum cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Chevrolet Corvette pentru a avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui inițial să demontați bara de protecție față a Chevrolet Corvette, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți ghidul nostru complet pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost scoasă, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să înlocuiți becul lămpii de ceață de pe Chevrolet Corvette în același mod descris mai sus.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Chevrolet Corvette?

  Pentru a termina, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs tehnica este mult mai simplă, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să înlocuiți acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe Chevrolet Corvette.
  • După ce ați localizat becul luminii de ceață spate pe mașină, scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor al Chevrolet Corvette
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Chevrolet Corvette, accesați categoria noastră Chevrolet Corvette.

Weiterlesen:
Cum se demontează scaunul din spate Chevrolet Corvette?
Legătura cu publicația principală