Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață pe Audi A1 meu?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică sau pentru portofel, este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor sunt tot timpul funcționale. Adevărul este că becurile sunt piese de uzură care, evident, se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți pe această pagină pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și doriți să știți cum să schimbi becul farurilor de ceață la Audi A1, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți singur această procedură și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Audi A1 dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul luminii de ceață față de la Audi A1 meu?

Vom începe conținutul acestui articol cu înlocuirea becului luminii de ceață față de la Audi A1, fiți conștienți de faptul că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie aceeași metodă de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două moduri de a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față de la Audi A1 fără a scoate bara de protecție.

Prima tehnică, vom schimba becul fără a demonta bara de protecție a mașinii tale. Chiar dacă această abordare este cea mai simplă, nu există nicio asigurare că o puteți efectua pe automobilul dumneavoastră. Adevărul este, în funcție de opțiuni și de an, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite modalități de a schimba becul lămpii de ceață față al Audi A1:

 • Trecând pe sub bara de protecție a Audi A1: Prima tehnică, te vei pune sub automobilul tău, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată ajuns sub automobil, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele sabotului de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Audi A1 și nu vei mai avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, detașați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în sfârșit, schimbați becul de ceață al Audi A1 dvs.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați autovehiculul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și efectuați aceeași procedură ca cea descrisă anterior pentru schimbați becul farului de ceață al Audi A1.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață față de la Audi A1 demontând bara de protecție?

  Vom analiza în acest moment situația în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Audi A1 pentru a putea avea acces la becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, va trebui inițial să scoateți bara de protecție din față a Audi A1, nu ezitați să citiți instrucțiunile noastre complete pentru a afla procedura exactă, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că veți avea pentru a scoate șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață pe Audi A1 în același mod ca cel descris anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Audi A1?

  În sfârșit, dacă vrei schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs metoda este mult mai simplă, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Audi A1.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Introduceți noul bec pentru luminile de ceață spate în blocul farurilor Audi A1
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Audi A1, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi A1.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Audi A1?
Legătura cu publicația principală