Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul de ceață la Subaru Forester meu?

Indiferent dacă este pentru propria dvs. securitate, pentru testele tehnice sau pentru portofel, este cu adevărat important să vă asigurați că becurile farurilor sunt funcționale tot timpul. De fapt, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe termen lung și, ca urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre farurile dvs. este ars și vă îngrijorează cum să schimbi becul farurilor de ceață la Subaru Forester, am scris acest articol pentru a vă ajuta să faceți această procedură pe cont propriu și să nu aveți nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului de ceață față al Subaru Forester dvs. și, ulterior, cum să schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs.

Cum schimb becul de ceață față al Subaru Forester-ului meu?

Vom începe acest articol cu schimbarea becului luminii de ceață față de la Subaru Forester, Trebuie să știți că, în funcție de an și de finisajul mașinii dvs., s-ar putea să nu fie procesul exact de utilizat, de aceea vă vom oferi cele mai clasice două soluții pentru a schimba becul de ceață față al mașinii dumneavoastră.

Schimbați becul luminii de ceață față al Subaru Forester fără a scoate bara de protecție.

Prima metodă, vom schimba becul fără a scoate bara de protecție a mașinii tale. În ciuda faptului că acest proces este cel mai puțin complicat, nu există nicio garanție că îl puteți efectua pe mașina dvs. De fapt, pe baza opțiunilor și a anului, la unele modele nu va fi suficient spațiu pentru a schimba becul în acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul lămpii de ceață față al Subaru Forester-ului tău:

 • Trecând sub bara de protecție a Subaru Forester-ului tău: Prima abordare, te vei pune sub mașina ta, nu fi reticent să-l ridici cu un cric dacă nu ai suficient spațiu sub bara de protecție. Odată sub autoturism, tot ce trebuie să faci este să scoți clemele pantofului de plastic care acoperă motorul motorului tău și care se sprijină pe bara de protecție, vei avea acces la blocul de faruri de ceață al Subaru Forester și nu vei mai avea niciun fel. mai mult (dacă ai suficient spațiu) scoateți capacul de plastic, deconectați ștecherul, apăsați pe partea metalică pentru a scoate becul și, în final, schimbați becul de ceață al Subaru Forester dvs.

  .

 • Prin îndepărtarea pasajului roții: A doua soluție, puteți îndepărta pasajul roții al mașinii dvs. pentru a avea acces la blocul lămpilor de ceață al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, ridicați automobilul, scoateți roțile din față, apoi scoateți pasajul roții folosind clemele furnizate în acest scop și executați aceeași procedură ca cea detaliată anterior la schimbați becul farului de ceață al Subaru Forester.

  Cum să schimbi becul de ceață față al Subaru Forester-ului tău prin demontarea barei de protecție?

  Vom analiza în acest moment cazul în care sunteți obligat din cauza lipsei de spațiu pe modelul dvs. de mașină să scoateți bara de protecție a Subaru Forester pentru a putea accesa becul de ceață față al mașinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să scoateți bara de protecție din față a Subaru Forester, nu vă gândiți de două ori să citiți ghidul nostru complet pentru a cunoaște exact funcționarea, să știți să rezumați, că veți avea nevoie de cheie torx și că va trebui să faceți acest lucru. scoateți șuruburile de sub capotă, în pasajele roților și sub mașină. Odată ce bara de protecție a fost îndepărtată, va trebui doar să accesați blocul lămpii de ceață față și să schimbați becul lămpii de ceață de pe Subaru Forester în același mod în care s-a menționat anterior.

  Cum să schimbi becul luminii de ceață spate la Subaru Forester?

  În sfârșit, dacă doriți schimbați becul de ceață spate al mașinii dvs procesul este mult mai simplu, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Lângă portbagaj, îndepărtați podeaua de pe portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de la Subaru Forester.
  • După ce ați găsit becul de ceață spate pe mașina dvs., scoateți becul ars
  • Puneți noul dvs. bec de ceață spate în blocul de faruri al Subaru Forester
  • Pune totul la loc

  Verificați dacă farurile de ceață funcționează corect din nou înainte de a porni pe drum și ați terminat.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Subaru Forester, aruncați o privire la categoria Subaru Forester.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Subaru Forester?
Legătura cu publicația principală