Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum sa remorc Volkswagen Touran?

A avea o mașină este util, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, și cei mai norocoși dintre noi rareori cad printre crăpături. Cu toate acestea, între o mașină care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Oricare ar fi cazul, un Volkswagen Touran care nu conduce este greu de mutat și singurul tratament este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat garaj. În această pagină de conținut vă vom arăta cum să tractați un Volkswagen Touran, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom examina regulile de care trebuie să respectați atunci când tractați un Volkswagen Touran, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Touran și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Touran

Este într-adevăr posibil să vă remorcați vehiculul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Touran va trebui să respectați unele legislații. Vi le prezentam mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Touran vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați tot timpul controlul ambelor vehicule, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventualele probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Touran și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a păstra un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele vehicule.
 • Dacă Volkswagen Touran care este remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul vehicul, astfel încât să puteți alerta șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Volkswagen Touran, ce să faci?

Cum să tractați singur un Volkswagen Touran

Acum că ai aflat protocoalele de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Touran, vă vom învăța diferitele tehnici pentru a o face:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a remorca Volkswagen Touran, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Touran, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe vehicule, care vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Touran pentru a fi tractat.

Acestea sunt regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Touran. Cu toate acestea, rețineți că acest remediu ar trebui folosit doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să examinați secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Volkswagen Touran de către un specialist

.

În concluzie, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Touran în condiții bune, rămâne cel mai rezonabil remediu, să apelați un camion de tractare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o alegere costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor fără costuri. Iată punctele pe care trebuie să le verificați pe contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul defecțiunii este în raport cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (acoperit în general mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volkswagen Touran?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă remorca Volkswagen Touran in conditii bune.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector