Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum sa remorc Volkswagen Tiguan?

A avea un automobil este util, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Cu toate acestea, între un automobil care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Cu toate acestea, un Volkswagen Tiguan care nu conduce este greu de mutat și singura soluție este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat garaj. În acest articol vă vom învăța cum să tractați un Volkswagen Tiguan, respectand legislatia si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volkswagen Tiguan, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Tiguan și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Tiguan

De fapt, este posibil să vă tractați vehiculul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Tiguan va trebui să respectați anumite restricții. Vi le prezentăm chiar mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Tiguan vă poate pune în pericol pe dvs. și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați întotdeauna controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va lăsa să preziceți posibile probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Tiguan și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Volkswagen Tiguan care este remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul vehicul, astfel încât să puteți alerta șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volkswagen Tiguan, ce să fac?

Cum să tractați singur un Volkswagen Tiguan

Acum că ai descoperit specificațiile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Tiguan, vă vom învăța diferitele tehnici pentru a o face:

 • Utilizați doar o bară de remorcare pentru a remorca Volkswagen Tiguan, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Tiguan, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe mașini, ceea ce vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare eficientă pe Volkswagen Tiguan care urmează să fie tractat.

Acestea sunt restricțiile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Tiguan. Cu toate acestea, rețineți că acest remediu trebuie folosit doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să răsfoiți secțiunea următoare.

Remorcați Volkswagen Tiguan de către un profesionist

.

În concluzie, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Tiguan în condiții bune, păstrează cel mai rezonabil remediu, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate fi ca o soluție costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să folosiți serviciile lor fără costuri. Iată punctele pe care trebuie să le verificați pe contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul avariei este în raport cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (în general parcurs mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Tiguan?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Tiguan in conditii bune.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Legătura cu publicația principală