Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volvo XC90?

A avea un vehicul este util, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Cu toate acestea, între o mașină care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Cu toate acestea, un Volvo XC90 care nu conduce este greu de mutat și singurul remediu este adesea să îl tractați până în cea mai apropiată zonă de garaj. În conținutul acestui articol vă vom învăța cum să tractați un Volvo XC90, respectand legislatia si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra regulilor pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volvo XC90, apoi cum să tractați singur un Volvo XC90 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volvo XC90

De fapt, este posibil să vă tractați vehiculul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volvo XC90 va trebui să respectați anumite restricții. Vi le prezentăm chiar mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volvo XC90 vă poate pune în pericol dumneavoastră și alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați tot timpul controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va lăsa să preziceți posibile provocări și mașina remorcată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volvo XC90 și mașina care o remorcă sunt aliniate corect, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele automobile.
 • Dacă Volvo XC90 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă legată de primul vehicul, astfel încât să puteți alerta șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Volvo XC90 care moare în timpul conducerii

Cum să tractați singur un Volvo XC90

Acum că ai descoperit regulile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volvo XC90, vă vom prezenta diferitele modalități de a face acest lucru:

 • Folosiți doar o bară de tractare pentru a tracta Volvo XC90, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt adecvate și vă vor risca doar să aveți un incident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a tracta Volvo XC90, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verifică dacă ai două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le legați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volvo XC90 care urmează să fie tractat.

Acestea sunt protocoalele de care trebuie să respectați dacă doriți tractați-vă Volvo XC90. Cu toate acestea, rețineți că acest remediu ar trebui folosit doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să parcurgeți următoarea secțiune.

Solicitați remorcarea Volvo XC90 de către un specialist

.

Pentru a încheia, ultima parte a articolului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volvo XC90 în condiții bune, păstrează cea mai rezonabilă metodă, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate fi o opțiune costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor absolut gratuit. Iată punctele pe care trebuie să le examinați în contractul dvs. de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dvs. și locul defecțiunii este în conformitate cu kilometrajul indicat în contractul dvs. (acoperit în general mai mult de 50 km de casa dvs.).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, examinați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Volvo XC90, ce pot face?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volvo XC90 in conditii bune.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию