Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volvo Xc40?

A avea un vehicul este la îndemână, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Cu toate acestea, între un vehicul care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. În orice caz, un Volvo Xc40 care nu conduce este greu de mutat și singurul răspuns este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat atelier. În această pagină de conținut vă vom arăta cum să tractați un Volvo Xc40, respectand legislatia si garantand siguranta maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volvo Xc40, apoi cum să tractați singur un Volvo Xc40 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volvo Xc40

În realitate, este posibil să vă remorcați automobilul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri remorcarea unui Volvo Xc40 va trebui să respectați niște protocoale. Vi le prezentam mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care vă veți remorca Volvo Xc40 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți utilizatori dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați întotdeauna controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va permite să preziceți posibile obstacole și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volvo Xc40 și mașina care o remorcă sunt aliniate corect, pentru a păstra un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Volvo Xc40 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul automobil, astfel încât să puteți avertiza șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volvo Xc40?

Cum să tractați singur un Volvo Xc40

Acum că ai învățat regulile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volvo Xc40, vă vom învăța diferitele metode de a face acest lucru:

 • Folosiți doar o bară de tractare pentru a tracta Volvo Xc40, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a tracta Volvo Xc40, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe mașini, ceea ce vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă automobilul remorcat este mai greu decât automobilul care urmează să fie remorcat.
 • Aveți semnalizare eficientă pe Volvo Xc40 care urmează să fie tractat.

Acestea sunt regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volvo Xc40. Cu toate acestea, rețineți că această soluție ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să parcurgeți următoarea secțiune.

Solicitați remorcarea Volvo Xc40 de către un specialist

.

Pentru a încheia, ultima parte a articolului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volvo Xc40 în condiții bune, păstrează cea mai logică rezoluție, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o soluție costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor absolut gratuit. Iată punctele pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul defecțiunii este în raport cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (acoperit în general mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă complicațiile cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volvo Xc40 al meu

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volvo Xc40 in conditii bune.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo Xc40, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию