Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volkswagen Transporter?

A avea un vehicul este la îndemână, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, chiar și cei mai norocoși dintre noi rareori cad prin fisuri. Pe de altă parte, între o mașină care nu pornește dimineața și strica pe autostradă, consecințele vor fi destul de diferite. Indiferent de motiv, un Volkswagen Transporter care nu conduce este greu de mutat și singurul răspuns este adesea să-l tractați la cel mai apropiat mecanic. În acest ghid vă vom arăta cum să tractați un Volkswagen Transporter, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom uita la regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volkswagen Transporter, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Transporter și, în sfârșit, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Transporter

Cu siguranță este posibil să vă remorcați vehiculul. Pe de altă parte, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Transporter va trebui să respectați unele legislații. Vi le prezentăm mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Transporter vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați constant controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventualele obstacole și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Transporter și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Volkswagen Transporter remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă asociată primului vehicul, astfel încât să puteți notifica șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Transporter 4

Cum să tractați singur un Volkswagen Transporter

Acum că ai descoperit specificațiile de bază pentru remorcarea în siguranță a unui Volkswagen Transporter, vă vom prezenta diferitele abordări pentru a face acest lucru:

 • Utilizați doar o bară de remorcare pentru a remorca Volkswagen Transporter-ul, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți folosi unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Transporter, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verifică dacă ai două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le conectați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Transporter care urmează să fie tractat.

Acestea sunt regulamentele pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Transporter. Pe de altă parte, amintiți-vă că această alternativă ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să parcurgeți următoarea secțiune.

Solicitați remorcarea Volkswagen Transporter-ul de către un profesionist

.

În concluzie, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Transporter-ul în bune condiții, păstrează soluția cea mai logică, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o alegere costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor gratuit. Iată punctele pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul defecțiunii corespunde cu kilometrajul asigurat în contractul dumneavoastră (acoperit în general la mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 5 care nu mai accelerează

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Transporter in conditii bune.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector