Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volkswagen Transporter 6?

A avea o mașină este utilă, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Cu toate acestea, între un automobil care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Indiferent de motiv, un Volkswagen Transporter 6 care nu conduce este greu de mutat și singurul remediu este adesea să-l tractați până la cel mai apropiat garaj. În acest conținut vă vom învăța cum să tractați un Volkswagen Transporter 6, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra regulilor de urmat atunci când tractați un Volkswagen Transporter 6, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 6 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina.

Regulile de urmat dacă doriți să tractați un Volkswagen Transporter 6

Este evident posibil să-ți remorți mașina. Cu toate acestea, dacă vrei să intri în remorcarea unui Volkswagen Transporter 6 va trebui să urmați niște măsuri. Vi le prezentăm chiar mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Transporter 6 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți utilizatori dacă o faceți pe un drum expres.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să stai mereu în controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventuale probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Transporter 6 și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Volkswagen Transporter 6 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la prima mașină, astfel încât să puteți notifica șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Transporter 5?

Cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 6

Acum că ai descoperit protocoalele de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Transporter 6, vă vom învăța diferitele abordări pentru a face acest lucru:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a remorca Volkswagen Transporter 6, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt adecvate și vă vor risca doar să aveți un incident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Transporter 6, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verifică dacă ai două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă mașina de remorcare este mai grea decât mașina de tractat.
 • Aveți semnalizare eficientă pe Volkswagen Transporter 6 care urmează să fie tractat.

Acestea sunt restricțiile de urmat dacă doriți tractați-vă Volkswagen Transporter 6. Totuși rețineți că această metodă ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să examinați secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Volkswagen Transporter 6 de către un profesionist

.

În sfârșit, ultima parte a articolului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Transporter 6 în condiții bune, păstrează soluția cea mai rațională, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate suna a fi o opțiune costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor absolut gratuit. Iată punctele pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dvs. și locul defecțiunii se potrivește cu kilometrajul asigurat în contractul dvs. (acoperit în general la mai mult de 50 km de casa dvs.).
 • Verificați dacă îngrijorările cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Transporter 6 in conditii bune.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector