Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să tractați Volkswagen Transporter 5?

A avea un autoturism este util, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Pe de altă parte, între un vehicul care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Indiferent de motiv, un Volkswagen Transporter 5 care nu conduce este greu de mutat și singura soluție este adesea să-l tractați până în cea mai apropiată zonă de garaj. În acest articol vă vom explica cum să tractați un Volkswagen Transporter 5, respectand legile si garantand siguranta maxima. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom examina regulile de care trebuie să respectați atunci când tractați un Volkswagen Transporter 5, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 5 și, în final, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Transporter 5

În realitate, este posibil să vă remorcați automobilul. Pe de altă parte, dacă vrei să intri remorcarea unui Volkswagen Transporter 5 va trebui să respectați unele legislații. Vi le prezentăm chiar mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți remorca Volkswagen Transporter 5 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați tot timpul controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventualele probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Transporter 5 și mașina care îl remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a menține un comportament bun.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele automobile.
 • Dacă Volkswagen Transporter 5 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă asociată cu primul automobil, astfel încât să puteți avertiza șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Cum să tractați singur un Volkswagen Transporter 5

Acum că ai învățat protocoalele de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Transporter 5, vă vom învăța diferitele metode de a face acest lucru:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a remorca Volkswagen Transporter 5, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Volkswagen Transporter 5, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe mașini, care vă va permite să le conectați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă automobilul remorcat este mai greu decât automobilul care urmează să fie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Transporter 5 pentru a fi remorcat.

Acestea sunt regulamentele pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Transporter 5. Pe de altă parte, amintiți-vă că acest remediu trebuie folosit doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să parcurgeți următoarea secțiune.

Solicitați remorcarea Volkswagen Transporter 5 de către un specialist

.

În concluzie, ultima parte a articolului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Transporter 5 în condiții bune, păstrează cel mai rezonabil remediu, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o alegere costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor gratuit. Iată detaliile pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul avariei este în raport cu kilometrajul asigurat în contractul dumneavoastră (acoperit, în general, la mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Volkswagen Transporter 5 in conditii bune.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector